Όροι χρήσης

Συλλογή δεδομένων απο τους επισκέπτες / χρήστες και πως χρησιμοποιούνται

Από την 30 Οκτωβρίου 2013 το Harts.gr συλλέγει στοιχεία πελατών, με σκοπό τη βελτίστοποίηση και εξειδίκευση στην προσωπική πώληση προϊόντων, για λόγους επικοινωνίας με τους πελάτες μας σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές και δώρα. Συλλέγουμε πληροφορίες όπως το όνομα, e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, όπου μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας μας παρέχετε. Λοιπές πληροφορίες που αποθηκεύονται είτε μέσω ηλεκτρονικών αγορών είται μέσω κάποιου καταστήματος, π.χ. αγαπημένα προϊόντα, μέγεθη, χρώματα, χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για την προσωποποίηση των αγορών σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στο μέλλον. Το Harts.gr δεν πουλά, ενοικιάζει ή καθοιονδήποτε άλλο τρόπο παραχωρεί προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται από τους επισκέπτες του σε τρίτους. Τα μέλη του Harts.gr έχουν τη δυνατότητα διαγραφής του μοναδικού-προσωπικού λογαριασμού τους και με έγγραφη παράκληση τη μόνιμη διαγραφή των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει έως τότε. Επιπλέον, τα μέλη μας, έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν τα στοιχεία του λογαριασμού τους και να μας ενημερωνουν ανά πάσα στιγμή για οποιδήποτε θέμα προκύψει.

Τιμολογιακή πολιτική

Στο Harts.gr, είναι υποχρέωση μας να προσφέρουμε ποιότητα, άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και ασυναγώνιστες τιμές καθημερινά. Σε τακτά χρονικά διαστήματα και για περιοχρισμένο αριθμό προϊόντων ή ημερών, δύναται να προσφέρουμε ακόμα χαμηλότερες τιμές στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα μας. Οι τελικές τιμές των προϊόντων που προσφέρονται στο Harts.gr δύναται να είναι χαμηλότερες από αυτές των καταστημάτων μας. Ομοίως, σε συγκεκριμές περιπτώσεις ορισμένα προϊόντα μπορεί να πωλούνται με διαφορετική (χαμηλότερη) τιμή στα καταστήματα μας.

Φωτογραφίες προϊόντων

Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να απεικονίζονται στα προϊόντα τα φυσικά τους χρώματα στο Harts.gr. Παρόλα αυτά, επειδή τα χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από την οθόνη που χρησιμοποιείται, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η οθόνη σας απεικονίζει τα χρώματα των προϊόντων με ακρίβεια.

Τυπογραφικά λάθη και ανακρίβειες

Οι πληροφορίες στο Harts.gr μπορεί να περιέχουν τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες και να μην είναι ολοκρηρωμένες. Παρόλα αυτά, διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τα όποια λάθη ή ανακρίβειες και να ενημερώνουμε τις πληροφορίες των προϊόντων χωρίς προηγούμενη  ενημέρωση(συμπεριλαμβανωμένων και προϊόντων σε δοθήσες παραγγελείες). Τα λάθη αυτά μπορεί να παρουσιάζουν ανακρίβείες σε περιγραφές προϊόντων, διαθεσιμότητα ή ακόμα και τιμές. Ζητούμε εκ των πρωτέρων συγνώμη για την όποια δυσχέρια μπορεί να προκαλέσουν αυτές οι λανθασμένες πληροφορίες. Εάν κάποιο προϊόν εκ παραδρομής φέρει λανθασμένη τιμή, το Harts.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης ή ακύρωσης αποστολής του προϊόντος με λανθασμένη τιμή, είτε έχετε ολοκληρώση την παραγγελία σας είτε όχι.

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει απο το καταστημά μας εντός 7 ημερών και μόνο εαν το προϊόν δεν εχει υποστεί φθορές.

1) Μέσω ταχυδρομείου, εφόσον πρώτα συμπληρώστε την φόρμα επιστροφών. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο αποστολέας.

2) Επιστροφή απευθείας στο κατάστημα μας.